У Шегинях прикордонники викрили два фіктивні подружжя

У Шегинях прикордонники викрили дві пари псевдоподружжя

Чоловіки використовували жінок з інвалідністю для незаконного перетину кордону

У пункті пропуску Шегині прикордонники викрили дві пари, які намагалися виїхати через кордон уклавши фіктивні шлюби. Про це 18 липня повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Чоловік “купив” шлюб у тещі за 40 тис. грн

Перший випадок стосувався 33-річного чоловіка з Харкова, який намагався виїхати за кордон з жінкою, яка має інвалідність. Виявилося, що він "купив" цей шлюб за 40 тисяч гривень у матері нареченої. Гроші перерахував на банківську карту тещі, яка поділилася з донькою лише невеликою частиною суми.

Чоловік розповів, що познайомився із майбутньою дружиною під час відпустки в Мукачеві. Однак його супутниця — 33-річна жінка зі Львівщини, заперечила і розповіла, що їх познайомив спільний знайомий, а мати наполягла на шлюбі.

Інша пара одружилася місяць тому

Другий випадок стосувався 52-річного чоловіка із Сумщини, який також намагався виїхати за кордон з жінкою з інвалідністю зі свого села. Вони зареєстрували шлюб місяць тому і стверджували, що їдуть до Польщі позичити гроші.

Прикордонники не випустили подружжя з України, натомість передали інформацію про ці випадки до Національної поліції, оскільки вони містять ознаки кримінального правопорушення — незаконного переправлення осіб через державний кордон України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності