Багатодітного батька з Львівщини засудили за підпал вагончика біля готелю через ревнощі

Багатодітний батько підпалив вагончик біля готелю через ревнощі

Мешканець Дрогобича умисно підпалив вагончик готелю, в якому працювала його співмешканка, після сварки

Дрогобицький суд виніс вирок місцевому мешканцю, який умисно підпалив вагончик біля готелю “Карпати” через ревнощі. Чоловік посварився зі співмешканкою, яка працювала в готелі, після чого вирішив помститися спаливши вагончик. Зловмисника визнали винним, однак призначили умовний термін. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 15 липня у Єдиному державному реєстрі.

Чоловік підпалив вагончик аби помститися

За матеріалами справи, випадок стався 7 квітня цього року на території готельно-курортного комплексу “Карпати” в селі Воля Якубова, Дрогобицького району. Петро С., перебуваючи на території комплексу, почав сваритися зі своєю співмешканкою, яка працювала в готелі. Конфлікт, що виник на ґрунті ревнощів, продовжився за межами території, але згодом чоловік повернувся з умислом помститися.

Обвинувачений проник у металевий вагончик, що належав ТзОВ “Готельно-курортний комплекс “Карпати”. Там він підпалив матрац на саморобному ліжку всередині вагончика. Впевнившись, що пожежа розгорілася, чоловік залишив місце злочину. Однак залишився неподалік спостерігати за розвитком подій. Вогонь повністю знищив металевий вагончик та все майно, що знаходилося всередині. Загальна сума збитків, завданих підприємству, склала 46 067 грн.

Суд визнав винним Петра С. в умисному підпалі майна. При винесенні вироку суд врахував щире каяття обвинуваченого, його активне сприяння розслідуванню, наявність на утриманні чотирьох неповнолітніх дітей, а також діагноз “легка розумова відсталість з емоційно-вольовими розладами". Відтак, суддя Орест Крамар призначив обвинуваченому один рік умовного терміну. Також суд зобов'язав відшкодувати вартість експертиз — 44 679,52 грн. Вирок може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності