Львів’янка вдарила виделкою в обличчя колишнього чоловіка на кріслі колісному

Львів’янка вдарила виделкою в обличчя ексчоловіка

Жінка прийшовши з роботи посварилась з ексчоловіком і в ході конфлікту встромила виделку йому у вилицю

У Львові суд у вівторок, 9 липня, виніс постанову львів’янці за домашнє насилля над колишнім чоловіком. Жінка під час побутового конфлікту облаяла і вдарила ексчоловіка виделкою в обличчя. Обвинувачена сплатить 340 грн штрафу.

За матеріалами справи, колишнє подружжя досі проживає в одній квартирі. Через спільне користування кухнею, в чоловіка та жінки виникають конфлікти. Зокрема 10 квітня цього року колишні вкотре сварилися, і в ході сварки ексдружина облаяла співмешканця і вдарила виделкою у вилицю. Після цього потерпілий Володимир Ш. викликав поліцію. До слова, в той час чоловік був в кріслі колісному.

Ексчоловіка жінка вдарила виделкою в вилицю

Медики констатували забійне садно правої вилочної ділянки. Син потерпілого теж підтвердив, що батька вдарили виделкою: “Ствердив, що очевидцем події не був, хоча знаходився вдома та чув ненормативну лексику, яка є настільки частою, що на це вже не звертає увагу. Ствердив, що зайшовши до кухні, побачив у батька, який знаходився в інвалідному візку, встромлену виделку поблизу правої скроні”.

Наталію Ш. суд визнав винною у дрібному хуліганстві і призначив штраф — 340 грн. Також обвинувачена має сплатити 605 грн 60 коп. судового збору. Постанову можна оскаржити протягом 10 днів.

Нагадаємо, нещодавно суд зобов’язав львів’янку сплатити штраф за гучно ввімкнену музику. Крім того, у Львові судили п’яного водія Hyundai, який в 11 разів перевищив норму.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності