На Львівщині у нарколабораторії виготовляли по 40 кг психотропів щомісяця

На Львівщині в нарколабораторії виготовляла 40 кг психотропів щомісяця

Злочинці постачали психотропи по всьому заходу України, в місяць заробляли по 16 млн грн

На Львівщині, в Дрогобицькому районі, поліція викрила та зупинила роботу масштабної нарколабораторії. Двоє чоловіків, один з яких родом з Донецької області, виготовляли небезпечний наркотик PVP. Про це 8 липня повідомили у поліції Львівщини.

Прибуток наркоторговців сягав 16 млн грн на місяць

Як уточнили у прокуратурі Львівщини 34-річний мешканець Донецької області, орендував гаражі на Дрогобиччині і облаштував там професійні нарколабораторії. Чоловік обладнав їх спеціальними інструментами та приладами для виготовлення наркотиків. Необхідні хімічні речовини йому доставляли поштою. Злочинці виробляли до 40 кілограмів наркотиків щомісяця. Вони продавали їх у західних областях України, ховаючи "закладки" в різних місцях. На цьому бізнесі вони заробляли понад 16 мільйонів гривень на місяць.

Під час обшуків поліція знайшла багато речовин для виготовлення наркотиків, обладнання, готові наркотики, а гранату та патрони. Головного підозрюваного затримали. Йому загрожує до 12 років в'язниці та конфіскація майна за виробництво і продаж наркотиків. Поліція продовжує розслідування і шукає інших учасників злочинної групи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності