На Львівщині п’яний водій мікроавтобуса зіткнувся з легковиком: двоє людей у лікарні

На Львівщині п’яний водій мікроавтобуса виїхав на зустрічну смугу:

Аварія сталася на трасі у Дрогобицькому районі

У вівторок, 2 липня, у Дрогобицькому районі автомобіль Hyundai зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. Внаслідок аварії травмовані двоє осіб, повідомили у поліції Львівщини.

Постраждали водій та пасажирка легковика

За даними правоохоронців, близько 16:15 на дорозі “Мостиська — Самбір — Борислав” між селами Уріж та Нагуєвичі зіткнулися мікроавтобус Volkswagen та легковий автомобіль Hyundai. За кермом мікроавтобуса був 34-річний місцевий житель, який, як виявилося, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з легковиком, яким керував 57-річний чоловік з іншого села.

На опублікованих поліцією фото видно, що від удару мікроатобус злетів з дороги та перекинувся на узбіччі, а легковий автомобіль зазнав серйозних пошкоджень лобової частини. В результаті аварії постраждали двоє людей — водій та 56-річна пасажирка легковика. Обох доставили до лікарні з травмами.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху особою в стані сп'яніння. Водію мікроавтобуса загрожує до трьох років позбавлення волі та заборона керувати транспортними засобами на строк від трьох до п'яти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності