Львівська ОДА здешевлює кредити на житло для воїнів та ветеранів

Ключі

На здешевлення кредитів для воїнів та ветеранів цього року в обласному бюджеті заклали 15 мільйонів гривень

Львівська обласна державна адміністрація коштами з обласного бюджету допомагає здешевлювати кредити за державною програмою пільгового іпотечного кредитування “єОселя”. Про це 2 липня на своїй сторінці у Telegram повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Завдяки цьому відсоткова ставка замість 7% може становити 4%, а в окремих випадках – навіть 0%”, — написав керівник ОВА.

Максимальний строк кредиту – 20 років. На здешевлення кредитів для воїнів та ветеранів цього року заклали в обласному бюджеті 15 мільйонів гривень.

Від початку року програмою доступного кредитування житла “єОселя” на Львівщині скористалися уже понад 300 сімей. Більше про програму.

Нагадаємо, у січні Кабінет міністрів України змінив умови іпотечної програми “єОселя”, у рамках якої можна купувати житло в кредит за зниженою відсотковою ставкою. З січня окрім квартир, програма дозволила купувати в кредит приватні будинки, таунхауси й дуплекси. Житлу має бути не більш ніж 3 роки. Площа такого будинку має становити до 62,5 кв. м для однієї людини й додаткові 21 кв. м на кожного члена сім’ї.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності