На Львівщині ділянку біля траси Київ — Чоп продали за 1,2 млн грн

Ділянку біля траси Київ — Чоп продали за 1,2 млн на аукціоні

Під час аукціону ціна ділянки зросла більш ніж удвічі

Новояричівська селищна рада продала ділянку під промисловість поблизу траси Київ — Чоп більш ніж вдвічі дорожче від оголошеної ціни. За майже 1,2 млн грн ділянку придбала Марта Ляшенко, йдеться на порталі публічних аукціонів Prozorro Продажі.

Земельна ділянка площею 1708 кв. м розташована на вулиці Київській у смт Запитів, що у Львівському районі та є у комунальній власності. Згідно з кадастровою картою, земля межує з трасою Київ — Чоп. Цільове призначення ділянки — для розміщення та експлуатації промислових споруд.

Ділянку хотіли придбати п’ять учасників

За право придбати земельну ділянку позмагались п’ять учасників. Стартова ціна землі — 530 573 грн. Ще на етапі початкових ставок вартість ділянки зросла майже вдвічі — до 1 005 005 грн. Відтак учасниця аукціону Юлія Ванченко здобула перевагу над суперниками: можливість бачити ставки суперників і робити останній хід в кожному з раундів. Попри це вона програла торги Марті Ляшенко, чия пропозиція у 1 151 510 грн виявилась лише на 5 гривень більшою, ніж у конкурентки.

Нагадаємо, нещодавно виробник олії придбав дві ділянки біля Львова за понад мільйон гривень. Окрім того, Миколаївська міськрада продала землю під промисловість за 1,7 млн грн.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності