На вихідних у Львові троє п’яних водіїв вчинили ДТП

На вихідних у Львові троє п’яних водіїв вчинили ДТП

Двоє з них не розминулися з припаркованими авто

Протягом двох діб, з 29-30 червня, у Львові троє п’яних водіїв скоїли аварії. Окрім цього, патрульні склали ще дев’ять протоколів через водіння в нетверезому стані. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області у понеділок, 1 липня.

Перша аварія сталася на вулиці Роксоляни. 29-річний водій за кермом автомобіля Skoda Fabia зіткнувся з припаркованим авто Daewoo. На місце ДТП прибули патрульні поліцейські. Під розмови з водієм вони виявили у нього ознаки сп’яніння, проте чоловік відмовився пройти тест на вміст алкоголю в організмі.

Друга ДТП відбулася вдень у неділю, 30 червня, на перетині вулиць Героїв Майдану та Бой-Желенського. 35-річний водій Nissan, зіткнувся з автомобілем Ford Focus. Порушник не дотримався безпечного бокового інтервалу, об‘їжджаючи авто. Після розмови з патрульними чоловік погодився пройти у медзакладі тест на вміст алкоголю в організмі. Результат тесту показав 0,52 проміле.

Третю аварію правоохоронці зафіксували у ніч на понеділок, 1 липня. На вулиці Кульпарківській 32-річний водій автомобіля Skoda Octavia зіткнувся з BMW. Під час перевірки прилад Драгер показав, що в організмі чоловіка було 2,39 проміле алкоголю.

На винуватців ДТП патрульні склали адміністративні протоколи, вони будуть змушені сплатити штрафи. Також у поліції зазначили, що за вихідні склали 12 протоколів на нетверезих водіїв. Один із них навіть пропонував патрульним хабаря.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності