На Львівщині внаслідок зіткнення з мікроавтобусом загинув водій BMW і травмовані троє пасажирів

ДТП на Львівщині: загинув водій BMW та ще троє пасажирів травмовані

Троє пасажирів, серед яких 6-річна дівчинка, були госпіталізовані з травмами

У суботу, 29 червня, поблизу села Кожичі Яворівського району сталася ДТП. Внаслідок зіткнення з Mercedes-Benz Sprinter, 23-річний водій BMW загинув на місці, ще троє пасажирів — госпіталізували. Інформацію LVIV.MEDIA підтвердили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОВА.

Серед травмований двоє 18-річних львів’ян

Аварія трапилась близько 21:00 на трасі "Північний обхід м. Львова". Автомобіль BMW 5 виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter 316. Внаслідок аварії водій BMW, 23-річний мешканець села Солонка, загинув на місці події. Ще двоє пасажирів BMW, 18-річні мешканці Львова, госпіталізовані в реанімаційні відділення львівських лікарень. 6-річна пасажирка Mercedes-Benz Sprinter з села Бірки госпіталізована до лікарні святого Миколая у Львові.

Ще один 18-річний пасажир BMW отримав легкі травми та після надання медичної допомоги його відпустили. 38-річний водій Mercedes-Benz Sprinter від медичної допомоги відмовився.

Нагадаємо, напередодні на Львівщині внаслідок ДТП загинула 78-річна жінка і травмовано двоє людей. Крім того, нещодавно у Львові тролейбус в’їхав у стовп, четверо пасажирів отримали травми.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності