Львів’янка здобула “золото“ на Чемпіонаті Європи з чирлідингу

Спортсменка зі Львівщини стала чемпіонкою Європи з чирлідингу

Анастасія Малошенко разом із Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського вибороли ліцензію на Всесвітні Ігри-2025

Спортсменка зі Львова Анастасія Малошенко в дуеті з Єлизаветою Тимофєєвою з Кам’янського здобула “золото“ на Чемпіонаті Європи з чирлідингу. Своєю перемогою дівчата також вибороли ліцензію на участь у Всесвітніх Іграх-2025, повідомила пресслужба Львівської ОВА у суботу, 29 червня.

У Норвегії триває Чемпіонат Європи з чирлідингу. Анастасія Малошенко та Єлизавета Тимофєєва виступили на ньому у категорії “фристайл дует“. Українки за свій виступ отримали 83 бали, і таким чином здобули “золото“. Друге місце в цій же категорії здобули спортсменки з Хорватії з 79,3 балами, а третє — зі Словенії з 78,8 балами. Окрім перемоги в турнірі українки також вибороли першу в історії світового чирлідингу ліцензію на Всесвітні Ігри-2025, які пройдуть у Китаї.

“Вітаємо спортсменок та тренерок. У квітні саме цей дует виборов перемогу міжнародного Кубку ICU в Орландо, а також спортсменки посіли четверте місце на чемпіонаті світу. Тепер дівчата довели, що найсильніші в Європі”, — додав керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Анастасія Малошенко є представницею спортивного клубу чирлідингу “Lviv Angels”. Разом з Єлизаветою Тимофєєвою вона тренується під керівництвом Наталі Блажко, Олени Козинець і Крістіни Юхімчак.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності