На Львівщині поліція розшукує 32-річного чоловіка за замах на вбивство коханої

На Львівщині поліція розшукує 32-річного чоловіка за замах на вбивство коханої

Чоловік кілька разів вдарив ножем свою співмешканку через ревнощі

У Дрогобицькому районі поліція розшукує 32-річного чоловіка за скоєння замаху на вбивство. Інформація про особу зловмисника почала поширюватись місцевими Telegram-каналами. Поліцейські чергової частини районного відділку Дрогобицької поліції підтвердили LVIV.MEDIA інформацію про розшук і про особу розшукуваного чоловіка.

За даними джерел LVIV.MEDIA у правоохоронних органах, замах на вбивство відбувся 27 червня. Зловмисник, на фоні ревнощів, завдав два ножових удари в район шиї й удар в район серця своїй 42-річній співмешканці. Постраждала зараз перебуває в реанімації. До слова, жінка працює на тому ж підприємстві що й зловмисник.

Про злочинця

Розшукуваного звати Роман Волошин. Йому 32 роки і він зареєстрований у Дрогобичі, а проживає в селі Почаєвичі, Дрогобицького району. Він користується автомобілем Volkswagen Touareg сірого кольору. Волошин працює далекобійником в ПрАТ “Західукртранс”. Прикмети: 180-185 см ріст, кремезна тілобудова, темне коротке волосся.

В разі отримання інформації, що сприятиме встановленню місця перебування Романа Волошина чи в разі його виявлення, поліція просить невідкладно повідомити їм на гарячу лінію.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності