На Львівщині викрили 29-річного киянина на фейкових зборах на лікування військових

На Львівщині викрили 29-річного киянина на фейкових зборах на лікування військових

Зловмисник встиг зібрати 12 тис. грн на нібито реабілітацію свого батька

Правоохоронці на Львівщині повідомили про підозру 29-річному жителю Київської області, який в інтернеті збирав кошти на нібито лікування військових. Насправді він розпоряджався коштами на власний розсуд, повідомила пресслужба поліції Львівської області.

Встиг привласнити 12 тис. грн

Киянин в соцмережах розміщував оголошення про збір коштів на нібито потреби військовослужбовців, які проходять реабілітацію. Проте зловмисник отримував кошти на власний рахунок і розпоярджався ними на власний розсуд. “Поліцейські задокументували 16 фактів привласнення підозрюваним коштів громадян на загальну суму майже 12 тисяч гривень. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру” — йдеться в повідомленні поліції.

29-річному чоловіку інкримінують кримінальне правопорушення за статтею про шахрайство. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває

Нагадаємо, навесні у Львові судили етнічного росіянина, який розміщував у Facebook благодійні збори нібито на допомогу пораненим військовим, а надіслані на картку гроші привласнював. Реалізувати шахрайську схему чоловік вирішив, перебуваючи у в’язниці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності