На Львівщині митники спіймали контрабандиста із ліками на 2,6 млн грн

На Львівщині мешканець Прикарпаття намагався ввезти в Україну лікарські засоби на 2,6 млн грн

Порушник перевозив товар у багажнику авто та сподівався, що митники не помітять

Львівські митники затримали мешканця Прикарпаття, який перевозив через кордон незадекларований товар. Порушник намагався незаконно ввезти в Україну 240 коробок із лікарським засобом, загальною вартістю близько 2,6 млн грн. Про це повідомила пресслужба Львівської митниці у четвер, 27 червня.

За даними правоохоронців, 37-річний мешканець Прикарпаття прибув у пункт пропуску «Шегині — Медика» за кермом мікроавтобуса Mercedes. Чоловік повертався додому з Польщі та обрав для проходження митного контролю смугу «зелений коридор», призначену для переміщення товарів, що не підлягають письмовому декларуванню та оподаткуванню митними платежами.

Під час огляду мікроавтобуса, працівники митниці виявили в багажному відділенні 240 коробок комбінованого лікарського засобу для відновлення хрящової тканини B-LURON торгової марки CORALCLUB, які порушник не задекларував. Загальна орієнтовна вартість цього товару становить 2,6 млн грн.

За фактом порушення митних правил, правоохоронці склали адміністративний протокол. Мешканець Прикарпаття буде змушений сплатити штраф.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності