Масове отруєння: на Львівщині 23 дитини потрапили до інфекційної лікарні

Масове отруєння: на Львівщині 23 дитини потрапили до інфекційної лікарні

Спалах трапився в одному з відпочинкових закладів. У постраждалих стан середньої важкості

На Львівщині сталося масове отруєння. Щонайменше 23 людей із симптомати гострої кишкової інфекції були госпіталізовані до лікарні у середньому стані. Спалах гострої кишкової інфекції стався в одному із закладів відпочинку області, повідомила пресслужба Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ у четвер, 27 червня.

З власних джерел LVIV.MEDIA відомо, що усі госпіталізовані — діти віком від 10 до 16 років. Вони перебувають у Сколівській центральній лікарні та у лікарні в Стрию.

Пацієнти потрапили до лікарні із «Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді», туристичної бази «Карпати», що в селі Кам’янка, Стрийського району.

Стан дітей середньої важкості. Серед основних симптомів у них загальна слабкість, підвищення температури тіла, біль у животі та блювота. До слова, центр контролю та профілактики хвороб вже розпочав епідрозслідування причин і умов виникнення спалаху.

Як повідомила Львівська обласна рада, на туристичній базі “Карпати” розмістили два приватні табори. Саме з них госпіталізовували дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності