• Головна
  • Новини Львова
  • У Львові через зіткнення двох авто постраждав велосипедист на пішохідному переході

У Львові через зіткнення двох авто постраждав велосипедист на пішохідному переході

ДТП у Львові

Водій Mercedes в’їхав у автомобіль Nissan, який відкинуло на велосипедиста попереду

У понеділок, 1 квітня, у Львові на вулиці Малоголосківській сталася аварія, в якій зіткнулися два автомобілі. Внаслідок зіткнення одне з авто відкинуло на велосипедиста, який був поруч — чоловік у лікарні. Про це 2 квітня повідомили у поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталась близько 16:00 годині. 35-річний водій автомобіля Mercedes, мешканець Львівського району зіткнувся з автомобілем Nissan, за кермом якого перебував мешканець Львова віком 43 роки. Рухаючись по інерції, Nissan наїхав на 56-річного велосипедиста.

ДТП сталась на пішохідному переході

У поліції Львівщини підтвердили LVIV.MEDIA, що аварія сталась на пішохідному переході. Ймовірно, водій автомобіля Nissan зупинився, щоб пропустити велосипедиста, а водій іншого авто не зреагував вчасно та в’їхав у авто попереду. Внаслідок удару Nissan відкинуло вперед на велосипедиста. Наразі поліцейські встановлюють, як потерпілий перетинав перехід: пішки чи на велосипеді.

Постраждалий чоловік мешканець Львова, його з травмами доставили до лікарні. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Винуватцеві ДТП загрожує до трьох років обмеження волі та позбавлення водійських прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності