27-річного підполковника ЗСУ зі Львівщини президент нагородив “Хрестом бойових заслуг”

Нагородження

Від початку повномасштабного вторгнення підрозділ під командуванням підполковника Богдана Михайліва брав участь у звільненні Житомирської, Донецької, Харківської та Запорізької областей

Володимир Зеленський нагородив відзнакою “Хрест бойових заслуг” 27-річного підполковника ЗСУ Богдана Михайліва. Про це 25 червня повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП.

Богдан Михайлів родом із Миколаєва, що на Львівщині. У свої 27 років – підполковник Збройних Сил України, командир одного із артилерійських дивізіонів артилерійської бригади.

Навчався у Національній Академії сухопутних військ України імені Гетьмана Петра Сагайдачного. Для проходження військової служби обрав Тернопільську артилерійську бригаду. Воював і в ООС.

“Захисник дуже професійно володіє військовою тактикою і вправно застосовує нестандартні підходи ведення бойових дій”, — йдеться у повідомленні.

Від початку повномасштабного вторгнення підрозділ під командуванням підполковника Михайліва брав участь у звільненні Житомирської, Донецької, Харківської та Запорізької областей.

Підрозділи Богдана Михайліва завжди виділялися успіхами у знищенні ворожої російської техніки, складів боєприпасів, живої сили противника та ефективним веденням контрбатарейної боротьби.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку підполковник Богдан був нагороджений відзнакою Президента України “Хрест бойових заслуг”.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відзначив медалями "За військову службу Україні" двох військовослужбовців 7 прикордонного Карпатського загону: солдата Василя Піхоня та майстра-сержанта Михайла Середу за особисту мужність у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності