Ракетна атака по Львівщині 22 червня: вражений об’єкт енергетики

Ракетна атака по Львівщині 22 червня: вражений об’єкт енергетики

На місці удару виникла пожежа, працюють рятувальники. Інформації про постраждалих наразі нема

Під час ракетної атаки по Україні вранці 22 червня Росія завдала удару по об’єкту критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області. Про це повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, на місці удару виникла пожежа, яку вже гасять вогнеборці. Інформації про постраждалих внаслідок удару наразі нема. Про масштаби руйнувань Максим Козицький обіцяє повідомити згодом. Повітряну тривогу у ніч на 22 червня на Львівщині оголосили о 02:56, вона тривала до 05:04.

Оновлено. О 8:35 Максим Козицький повідомив, що пожежу вдалося загасити. До гасіння залучали 67 вогнеборців та 12 одиниць спецтехніки.

Це вже друга повітряна атака по території Львівщини за тиждень. Нагадаємо, у середу, 19 червня Росія атакувала Львівщину п’ятьма дронами. Усі вони були збиті, однак уламки безпілотників пошкодили багатоповерховий житловий будинок у Малехові, та поранили двох людей. Уламки ще одного дрона впали і серйозно пошкодили будівлю науково-дослідного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок у Львові.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності