Українські бренди вперше взяли участь у дизайн-фестивалі у Копенгагені

фестиваль дизайну "3daysofdesign"

У фестивалі взяли участь шість українських брендів, зокрема два із Львівщини

У Копенгагені відбувся відомий міжнародний фестиваль дизайну "3daysofdesign", де вперше представили українські бренди. Це стало можливим завдяки співпраці Благодійного Фонду Козицького та Українського дому у Копенгагені.

Українські майстри поєднали традиції та сучасність

На ньому шість українських брендів показали свої вироби:

  • Grono та Guculiya зі Львівщини
  • Tvoi з Житомира
  • Archaic, YaKUSH, OLK MANUFACTORY з Києва

Українські майстри представили килими, кераміку та вироби з гутного скла, вони поєднали традиційний стиль із сучасним дизайном. Багато відвідувачів цікавилися, як українські майстри продовжують працювати в умовах війни.

“Фестиваль дизайну «3daysofdesign» у Копенгагені — це подія світового рівня, яка відзначає інноваційний дизайн і креативність з усього світу. Він служить життєво важливою платформою для дизайнерів, художників і творців, щоб демонструвати свої роботи, обмінюватися ідеями та спілкуватися з міжнародною аудиторією”, — йдеться у повідомлення Благодійного фонду Козицького.

Український дім у Копенгагені заявив про амбітну мету — зробити українську вишиванку світовим трендом. Кошти, які зібрали з продажу творів українського крафтового мистецтва, скерують на протезування наших воїнів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності