Забув здати знайдені в окопі патрони: на Львівщині судили військового

Забув здати знайдені в окопі патрони: на Львівщині судили військового

Військовий не здав 125 патронів у військову частину, а привіз їх додому

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав винним військового Петра М. у незаконному зберіганні боєприпасів. Чоловік тримав у себе вдома 125 бойових патронів, які знайшов у зоні бойових дій і привіз до себе додому. Про це йдеться у вироку, який опублікували 17 червня в Єдиному державному реєстрі.

Знайшов патрони в окопі і забув їх здати

Суд встановив, що Петро М., бувши в зоні бойових дій, знайшов в окопі патрони, які вирішив покласти собі в сумку про запас і по прибуттю у військову частину забув їх здати і забрав до себе додому.

На судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину повністю. Пояснив, що бувши військовослужбовцем перебуваючи в зоні проведення бойових дій, знайшов в окопах бойові припаси, які поклав собі в сумку для запасу. Дані патрони він забув здати в частині і перевіз їх до себе додому де їх зберігав. Просив суворо не карати, щиросердечно розкаявся” — йдеться у вироку.

Суд визнав винним військового у злочині та призначив йому покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, але звільнив від відбування покарання з річним випробувальним терміном. Також суд зобовʼязав знищити усі вилучені патрони.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності