Вдарив важким предметом по голові: у Яворові чоловік напав на працівника ТЦК

На Львівщині чоловік напав на працівника районного ТЦК

Нападника вже знайшли та затримали правоохоронці

У понеділок, 17 червня, на працівника РТЦК та СП у Яворові напав місцевий мешканець. Військовий отримав закриту черепно-мозкову травму, його госпіталізували. Зловмисника вже розшукали й затримали правоохоронці. Про напад на військовослужбовця повідомила пресслужба Львівського обласного ТЦК та СП на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Як йдеться в повідомленні, зловмисник напав на солдата Юрія близько 11:20, коли він супроводжував військовозобов’язаного на проходження військово-лікарської комісії. Нападник вдарив військового важким тупим предметом по голові та втік. Військового госпіталізували, лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму.

“Так чоловік отримав подяку за те, що свого часу гідно прийняв обов’язок і приєднався до лав ЗСУ. Подякували йому саме ті, кого він боронив. За кого віддав здоров’я і мало не втратив життя“, — написали у Львівському обласному ТЦК та СП. Правоохоронцям вдалося встановити особу нападника та затримати його.

Військові також розповіли, що на роботу у Яворівському ТЦК та СП Юрія перевели через травми, отримані на полі бою. Наприкінці березня 2022 року на лінії фронту в Миколаївській області солдат отримав осколкові поранення, опіки та частково втратив слух через вибухову травму вух.

“Звертаємося до всіх військовозобов’язаних громадян України. Не маєте сміливості приєднатися до ЗСУ — майте хоча б совість і лице про це мовчати. Не маєте розуму мовчати — не смійте підіймати руку на наших героїв!”, — додали у ТЦК.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності