Львівський ТЦК відреагував на відео з затриманням чоловіка у Бродах

Затримання чоловіка у Бродах: в ТЦК відреагували на інцидент

Відео затримання чоловіка поширили у соцмережах очевидці

У п’ятницю, 14 червня, працівники Львівського ТЦК відреагували на відео затримання чоловіка у Бродах, що на Львівщині. Момент затримання зафіксували очевидці та поширили в соцмережах.

Чоловік намагався втретє ухилитись від призову

З відео, опублікованого в соцмережах видно, як чоловіки у військовій формі силою тримають чоловіка, який виривається з їхніх рук. У ТЦК пояснили, що затримували військовозобов’язаного, який пройшов ВЛК та виявився придатним до служби. Однак, попри це, двічі тікав з призовного пункту. Хотів втекти і втретє, проте його затримали працівники ТЦК спільно з правоохоронцем, що й зафіксували очевидці.

“Військовослужбовці з групи оповіщення впізнали його на вулиці і, попри агресивний опір, доправили у місцевий ТЦК. На цей момент громадянин уже проходить базову військову підготовку,” — додали в пресслужбі ТЦК.

Нагадаємо, у п’ятницю, 14 червня, прикордонники повідомили, що затримали двох мешканців Чернівецької області, які вирішили подолати гірський маршрут і потрапити до сусідньої Румунії, оминаючи пункти пропуску. Однак заблукали та ослабли, тому викликали рятувальників.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності