У Бориславі вперше за 30 років зведуть багатоквартирний житловий будинок

В Бориславі вперше за 30 років зведуть багатоквартирну новобудову

У Бориславі не будували багатоквартирних будинків ще від проголошення незалежності

У Бориславі збудують сучасний багатоквартирний житловий будинок. Це буде перша багатоквартирна новобудова в місті за останні 30 років, розповів у п’ятницю, 14 червня, у коментарі LVIV.MEDIA міський голова Борислава Ігор Яворський.

Як зазначив міський голова Борислава, багатоквартирні будинки у місті будували ще до проголошення незалежності України, тобто понад 30 років тому, а сучасних новобудов у місті не було взагалі: “Таких багатоквартирних будинків не будували в Бориславі близько 30 років. Сучасні будинки будували, але лише невеликі, а таких великих, стоквартирних в цьому випадку, з часів незалежності ще не було” — розповів Ігор Яворський.

Як повідомили у Бориславській міськраді, новий будинок на вулиці Володимира Великого матиме сто квартир, а також підземний паркінг, який також служитиме укриттям. На першому поверсі новобудови розташують торгово-офісні приміщення. Також проєкт адаптований для маломобільних груп населення та передбачає дитячий майданчик.

Будівництвом житлового комплексу сервіс-класу займеться інвестиційна компанія SAB у партнерстві з компанією "Креатив". Розпочати будівельні роботи планують вже цьогоріч.

Нагадаємо, нещодавно Бориславська міськрада підписала договір про оренду індустріального парку. На території 20 га індустріального парку "ІнПарк Борислав" облаштують кластер меблевих підприємств.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності