У зіткненні з вантажівкою неподалік Львова загинула 62-річна пасажирка Fiat

У зіткненні з вантажівкою неподалік Львова загинула 62-річна пасажирка Fiat

Водія легковика з травмами госпіталізували

У суботу, 8 червня, на перехресті неподалік Львова зіткнулися вантажівка Mercedes та легковик Fiat. Внаслідок аварії 62-річна пасажирка легкового авто загинула на місці, а водій отримав важкі травми, його госпіталізували. Про деталі ДТП журналістам LVIV.MEDIA повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, аварія трапилася близько 06:50 на перехресті міжнародної траси Київ — Чоп та східного під’їзду до Львова, поблизу села Гамаліївка. Вантажний автомобіль, яким керував 47-річний мешканець Закарпаття, зіткнувся з легковиком Fiat Cordoba. Внаслідок зіткнення пасажирка Fiat — 62-річна львів’янка, — отримала важкі травми, від яких загинула. Також постраждав 63-річний водій легковика, його госпіталізували медики.

Слідчі за фактом аварії відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Наразі правоохоронці з’ясовують причини та обставини ДТП.

Нагадаємо, на Львівщині трирічний хлопчик постраждав у ДТП з мотоциклом. Дитину госпіталізували. Також у Сколе, на Львівщині, автомобіль Infiniti з’їхав з дороги у кювет. Внаслідок ДТП загинула 73-річна пасажирка авто.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності