На Львівщині засудили педофіла, який впродовж семи років ґвалтував малолітню племінницю

дитина

Вперше чоловік зґвалтував дівчинку, коли їй було лише 7 років

Буський районний суд виніс вирок 40-річному чоловіку, який впродовж семи років, з 2014 до 2020 року, систематично ґвалтував свою племінницю. Вперше він зґвалтував дівчинку, коли їй було лише 7 років. Про це йдеться в оприлюдненому на початку червня вироку.

Як відомо LVIV.MEDIA, дівчинка з батьками, трьома братиками та сестричкою жили в бабусі. Там же мешкав і її дядько, брат вітчима. Дядько дівчинки, на той час 30-річний чоловік, вперше зґвалтував її у грудні 2014 року. Згодом це повторювалося ледь не щодня, аж до 2020 року. Дівчинка стверджувала, що дядько востаннє зґвалтував її взимку 2020 року, коли їй було 13 років.

Як з’ясувалося у під час слідства, чоловік ґвалтував дівчинку, коли інших дорослих не було вдома, виганяючи перед цим молодших дітей на вулицю. Вона боялася зізнатися батькам у тому, що відбувається, бо кривдник погрожував її убити.

Припинив чоловік лише тоді, коли вона, підрісши, вже змогла чинити йому фізичний опір. Тоді ж вона розповіла про все бабусі, але та їй не повірила. А згодом, після смерті вітчима, потерпіла попросила соціальні служби, щоб її разом з братами та сестричкою забрали до дитячого будинку. Вже там, під час роботи з психологами, вона змогла розповісти про все, що трапилося і вирішила звернутися із заявою до поліції.

На суді обвинувачений своєї провини не визнав. Натомість стверджував, що племінниця сама до нього приставала, зокрема, навіть на похороні його брата, вітчима дитини. Проте суд мав незаперечні докази провини ґвалтівника та його ж свідчення під час слідчого експериметру. Там він детально розповів та показав правоохоронцям, де та як скоював злочини.

Молодший брат дівчинки теж згадував, що дядько неодноразово виганяв дітей на вулицю, зачиняючись з нею наодинці. Тоді він чув з хати її крик, а потім бачив, як сестра плаче. Бабуся на суді зізналася, що онука і справді розповідала їй про зґвалтування, але вона не надала цьому значення.

Суд визнав чоловіка винним у зґвалтуванні та виніс вирок — 10 років ув’язнення. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності