• Головна
  • Україна
  • Судитимуть організатора та учасників вечірок, на яких ґвалтували дівчат: одна з потерпілих була неповнолітня

Судитимуть організатора та учасників вечірок, на яких ґвалтували дівчат: одна з потерпілих була неповнолітня

Судитимуть організатора та учасників вечірок, на яких ґвалтували дівчат: одна з потерпілих була неповнолітня

Організатору вечірок інкримінували вчинення сексуального насильства щодо трьох потерпілих, одна з яких на час вчинення злочину була неповнолітньою.

Судитимуть організатора та двох учасників так званих “блогерських вечірок”, на яких знущалися з дівчат. Про це 26 жовтня повідомили на сторінці Офісу генеральної прокуратури.

Організатору вечірок інкримінували вчинення сексуального насильства щодо трьох потерпілих, одна з яких на час вчинення злочину була неповнолітньою. А також виготовлення, зберігання та розповсюдження зображень порнографічного характеру і хуліганство (ч. 2, 3 ст. 153, ч. 1, 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України).

Один з учасників обвинувачується у виготовленні, зберіганні й розповсюдженні зображень порнографічного характеру у змові з організатором, та хуліганстві, що супроводжувалось винятковим цинізмом, щодо однієї з потерпілих (ч. 3 ст. 301, ч. 2 ст. 296 КК України).

Іншого учасника вечірок судитимуть за вчинення сексуального насильства щодо однієї з потерпілих (ч. 3 ст. 153 КК України).

Розслідування встановило, що обвинувачені запрошували дівчат до орендованої в столиці квартири, де спільно розпивали алкогольні напої, доводячи їх до безпорадного стану. За участі дівчат вони виготовляли фото та відеозображення, у тому числі порнографічного характеру. Відзнятий контент викладали у Telegram-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Нагадаємо, нещодавно У Львові відбулося гучне святкування весілля одного з учасників цих вечірок Олега Захарова. Олег Захаров святкував у Edem Resort Medical & Spa.

У березні йому повідомили про підозру у вчиненні насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди. "Дочекавшись, коли дівчина перебуватиме в стані алкогольного сп'яніння, він вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно неповнолітньої без її згоди", — ішлося в повідомленні поліції у цій справі.

Хлопці, які приїхали до Києва з Івано-Франківська, споювали алкоголем та “накачували” транквілізатором "Ксанакс" дівчат, після чого ґвалтували їх і розповсюджували відповідні відео в закритих Telegram-каналах. 2 лютого фігурантам роликів поліція повідомила про підозру в поширенні порнографічних матеріалів. Учасники скандальних"п'яних вечірок" у Києві отримали повістки до військкомату. Наприкінці березня Олег Захаров вийшов під заставу в розмірі 402 тисячі гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності