На Закарпатті зі стріляниною зупинили двох братів-ухилянтів з Львівщини

Порушники державного кордону.

Їх притягнуть до адміністративної відповідальності відразу за трьома статтями

Прикордонники відділу “Ужгород” спільно зі співробітниками оперативно-розшукового підрозділу Чопського загону затримали дві групи чоловіків призовного віку, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон. Про це Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило 5 червня.

Спочатку неподалік села Паладь Комарівці Ужгородського району затримали трьох мешканців Тернопільської області та їхнього провідника. Окрім них, прикордонники на ділянці відділення “Оноківці” відділу “Ужгород” виявили двох чоловіків, які не зупинилися на вимогу охоронців кордону. Тож прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл вгору, аби зупинити втікачів. Затримані, обидва жителі Львівщини, виявилися двоюрідними братами-однолітками. Вони домовилися йти через кордон разом та ретельно спланували маршрут в оптимальному, на їх думку, місці.

Усіх правопорушників затримали в адміністративному порядку. Їх оштрафують відразу за три правопорушення: за спробу незаконного перетину державного кордону, за порушення прикордонного режиму та за злісну непокору законному розпорядженню працівника Державної прикордонної служби України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності