На Львівщині суд оштрафував п’яного водія за пропозицію 30 тис. грн хабаря поліцейським

П'яний за кермом пропонував хабар поліцейським

Чоловік, який керував автомобілем у нетверезому стані, відмовився пройти перевірку на алкоголь у крові, проте визнав свою провину

Золочівський суд оштрафував мешканця Тернопільщини Ігоря Я., який пропонував хабар патрульним за п’яну їзду. Йому призначили 22 тис. 15 грн штрафу. Про це йдеться у вироку, який оприлюднили 30 травня у Єдиному державному реєстрі.

Пропонував поліції 30 000 грн

Як йдеться у вироку, у Золочеві пізно ввечері 26 березня патрульні зупинили Ігоря Я. за кермом автомобіля Opel Combo. У чоловіка були видимі ознаки сп’яніння. “Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився”, — йдеться у вироку. Проте, під час складання представниками поліції протоколу, аби уникнути відповідальності, правопорушник наполегливо пропонував їм хабар.

Ігор Я. пропонував 30 тис. грн поліції, аби ті його відпустили. Проте патрульні викликали на місце слідчих. Відтак окрім штрафу за п’яне водіння, порушник отримав ще й кримінальну відповідальність.

Суд звинуватив Ігоря Я. у пропозиції надання представникам поліції неправомірної вигоди. Йому призначили покарання у вигляді штрафу, розміром 22 015 грн. Вирок може бути оскаржений до Львівського апеляційного суду.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності