На Львівщині нетверезий водій Audi наїхав на 21-річного мотоцикліста і його пасажира

На Львівщині нетверезий водій Audi наїхав на 21-річного мотоцикліста

Водія і пасажира мотоцикла доставили до лікарні

Неподалік від села Туринка, Львівського району 43-річний водій Audi A6 в стані алкогольного спʼяніння наїхав на мотоцикл Shineray, яким керував 21-річний хлопець та на якому був 20-річний пасажир. Про це 4 червня повідомила пресслужба Поліції Львівської області.

Потерпілих доставили до лікарні

За інформацією поліції, ДТП трапилась близько 00:30 на дорозі “Ковель — Жовква”. Нетверезий 43-річний чоловік зіткнувся з мотоциклом на якому їхали двоє людей. “Поліцейські затримали водія. Внаслідок зіткнення 21-річний мотоцикліст та його на рік молодший пасажир отримали тілесні ушкодження та були доставлені у лікарню”, — йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил ПДР в нетверезому стані. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Нагадаємо, на Самбірщині через ДТП неповнолітні водій мотоцикла та пасажирка потрапили до лікарні. 15-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням і з'їхав з дороги. Потім він в’їхав у перешкоду — бетонний лоток водовідведення — і перекинувся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності