У Львівському ТЦК та СП прокоментували ДТП зі своїми працівниками та велосипедистом

У Львівському ТЦК та СП прокоментували ДТП зі своїми працівниками та велосипедистом

Працівники ТЦК на авто збили велосипедиста, намагаючись його зупинити

На Львівщині працівники ТЦК в автомобілі переслідували велосипедиста та збили його. ДТП зафіксувала камера відеоспостереження, і запис поширили в соціальних мережах. У Львівському обласному ТЦК та СП у понеділок, 3 червня, підтвердили факт ДТП та пояснили, що військовослужбовці намагалися затримати велосипедиста через відмову пред'явити документи та надмірну грубість.

Чоловік лаявся на військових та ображав їх

Як йдеться у повідомленні, військовослужбовці підійшли до велосипедиста та попросили його пред'явити документи. Чоловік відмовився, почав викрикувати нецензурну лексику та ображати працівників ТЦК. Після цього він сів на велосипед та почав тікати.

“Військовослужбовці, які були задіяні в групі оповіщення, є учасниками бойових дій і на службу в РТЦК переведені з бойових частин. Не впоравшись з емоціями вони вирішили переслідувати втікача й перегородити йому шлях”, — розповіли у Львівському обласному ТЦК та СП. Військові намагалися заїхати попереду велосипедиста, й змусити його зупинитись, а натомість збили його. Одразу після падіння чоловік підвівся та втік з місця ДТП.

В обласному ТЦК та СП нагадали, що всі військовозобов’язані українці повинні носити з собою військово-облікові документи й пред'являти їх на прохання поліції чи військовослужбовців ТЦК, а також про кримінальну відповідальність за ухилення від мобілізації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності