Центральні лікарні Львівщини отримали гуманітарну допомогу від польського воєводства

Медзаклади Львівщини отримали допомогу від Мазовецького воєводства.

Допомога надійшла в межах програми транскордонного співробітництва

Центральні лікарні Львівщини отримали чергову партію гуманітарної допомоги від партнерів з Мазовецького воєводства та представників Маршалківського управління (Польща). Цього разу це — подушки, ковдри та постіль, поінформував 28 травня департамент міжнародного співробітництва Львівської обласної військової адміністрації.

Завдяки допомозі релігійної місії Caritas Spes Lviv Archdiocese, з якою співпрацює департамент міжнародного співробітництва ЛОВА, речі вже доставили у клінічну лікарню планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги, обласну інфекційну клінічну лікарню, обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи.

Це вже вчетверте в нашу область прибуває допомога від польських колег в межах програми транскордонного співробітництва. У березні вони передали медзакладам понад 800 матраців, ще раніше — медичне обладнання, засоби гігієни. Тоді ж у гуртожитки, в яких проживають внутрішньо переселені особи, та в будинки-інтернати для людей з інвалідністю привезли побутову техніку. Пункти незламності отримали автономні зарядні станції, — зазначила директорка департаменту міжнародного співробітництва Ірина Бутинець. — Ми щиро вдячні нашим польським партнерам за підтримку у такий непростий для України час, сподіваємося на нашу співпрацю і надалі”.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності