На Золочівщині волонтери висадять новий ліс на місці згорілого внаслідок падіння “шахеда”

Згорілий ліс на Золочівщині внаслідок падіння ворожого шахеда

Через падіння шахеду згоріло близького гектара соснового лісу

Волонтери громадської організації "Добро.Дій" планують висадити новий ліс на місці того, який був знищений пожежею, спричиненою падінням уламків ворожого безпілотника "Shahed” у Золочівському районі. Про це у середу, 22 травня, повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Як йдеться в повідомленні, близько гектара молодих сосен було знищено внаслідок атаки, яка сталася в ніч на 20 травня."ГО Добро.Дій зголосилася висадити новий ліс на місці згорілого. Щиро дякую Ігорю Дулину за цю ініціативу.Ворог не зламає нас. Кожному злу, яке він робить, буде протидія у вигляді нашої єдності та правильних вчинків для України," — зазначив Максим Козицький.

Коли висадять нові дерева

Висадка саджанців відбудеться восени. Усіх небайдужих долучитися до цієї ініціативи та допомогти відновити ліс закликають писати ГО “Добро.Дій” у Facebook.

Нагадаємо, в ніч на 20 травня росіяни атакували Львівщину безпілотниками. Усі три дрони, які були на Львівщині вдалося збити. Однак через уламки одного з дронів впали на ліс, внаслідок чого той загорівся.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності