Львівські митники вилучили незадекларованих чайників і телевізорів на 5 млн грн

Львівські митники вилучили незадекларованих товарів на 5 млн грн

Мешканець Львівщини намагався ввезти в Україну сотню чайників, телевізори, EcoFlow та харчові дієтичні добавки

У вівторок, 21 травня, львівські митники на кордоні з Польщею виявили у мешканця Львівщини незадекларовані товари на понад 5 млн грн, які той намагався ввезти в Україну. Про це у середу, 22 травня, повідомили у Львівській митниці.

Як йдеться в повідомленні, на пункті пропуску “Устилуг-Зосин”, що на кордоні з Польщею, митники зупинили вантажний автомобіль, яким керував житель Львівської області. “У митній декларації чоловік не зазначив про переміщення будь-яких товарів. Втім за результатами митного огляду вантажівки посадовці Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби спільно з працівниками Волинської митниці встановили, що у ньому переміщуються незадекларовані товари”, — зазначили митники.

Серед товарів, які мешканець Львівщини намагався ввезти незаконно:

  • 94 телевізори Samsung
  • 61 електрочайники SMEG
  • 100 зарядних станцій EcoFlow River 2 Pro
  • 160 кг харчових дієтичних добавок

Незадекларовані товари на понад 5 млн вилучили

Загальна вартість виявленого товару складає понад 5 млн грн. За даними слідства, чоловік намагався ввезти товар для власного користування, не сплативши належні митні платежі. Наразі товар вилучили та направили на експертизу для визначення його точної вартості. За фактом порушення митних правил на чоловіка склали два протоколи.

Нагадаємо, нещодавно на митниці виявили 52 скам’янілі молюски юрського періоду, які намагалися переслати з України до Канади. Крім того, раніше на Львівщині жінка намагалася провезти через кордон 200 смартфонів Xiaomi.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності