У Львові влаштували благодійний турнір єдиноборств на честь “Азову”

турнір з фрі-файту та єдиноборств

Кошти зібрали забезпечення 12-ї бригади “Азов”

У Львові відбувся великий благодійний турнір з фрі-файту та єдиноборств під назвою “BE STRONG WITH AZOV”. Змагання провели на честь 10-річчя створення підрозділу ”Азов”. Про це повідомили у Львівській ОВА.

У турнірі змагалися понад 50 учасників

Головна мета турніру — вшанувати пам'ять загиблих бійців “Азову” та нагадати про тих, хто досі в російському полоні. У ньому змагалися понад 50 спортсменів зі змішаних єдиноборств у двох вікових категоріях — юнаки 16-17 років і дорослі від 18 років.

“Цей турнір, свого роду, акція, яка має нагадувати людям, що “Азов” досі в полоні і всіляко боротись за них. Турнір має таку символічну назву, тому що як хлопці бились за нас в Маріуполі, так ми повинні зараз боротись за них”, — пояснив керівник Львівського рекрутингового центру бригади “Азов” Андрій Лазурко.

Під час заходу люди вносили донати для забезпечення 12-ї бригади “Азов”. А після турніру відбулися професійні бої зі змішаних єдиноборств під назвою Road to WWFC. Переможців нагородили подарунками від”Азову”. Організатори кажуть, що турнір - це не лише спорт, а також вшанування легендарного підрозділу та патріотичне виховання молоді. Адже нове покоління має пам'ятати про загиблих і вірити в перемогу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності