На Львівщині водій Chevrolet збив 75-річного велосипедиста

На Львівщині водій Chevrolet наїхав на велосипедиста

Велосипедист отримав тілесні ушкодження. Його доставили до лікарні

У Новояворівську, на Львівщині, водій Chevrolet Captiva наїхав на 75-річного велосипедиста. З травмами, чоловіка доставили до лікарні. Про це 17 травня повідомили на сторінці Поліції Львівської області у Facebook.

Велосипедист отримав тілесні ушкодження

За інформацією правоохоронців, ДТП трапилась 16 травня, о 12:20, на автодорозі Львів — Краковець у межах міста Новояворівськ, Яворівського району. 47-річний мешканець одного з селищ району збив на своєму Chevrolet 75-річного мешканця Новояворівська, який їхав на велосипеді.

На водія відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення правил дорожнього руху. Максимальне покарання, передбачене статтею — обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін. Поліцейські встановлюють обставини аварії.

Нагадаємо, нещодавно у Львові маршрутка наїхала на дитину. Водій автобуса “Електрон”, 32-річний житель одного з сіл Львівського району, наїхав на пішохода, 11-річного хлопчика. Дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до медичного закладу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності