Екоінспектори виявили незаконне сміттєзвалище на території Городка

Незаконне сміттєзвалище у Городку на Львівщині

Екологічна інспекція зобов’язала Городоцьку міськраду ліквідувати звалище відходів

Посадовці Державної екологічної інспекції у Львівській області виявили несанкціоноване звалище відходів на території Городоцької міської громади. Про це у середу, 15 травня, повідомили у екоінспекції.

До звалища люди поскидали побутові і будівельні відходи

Звалище, що розташоване біля мосту автодороги Городок-Шегині, загальною площею 25 м², містить тверді побутові відходи, битий шифер, будівельні відходи, стару побутову техніку та сухі гілки.

“Оскільки дане звалище відходів несанкціоноване, тобто відсутній його паспорт, вивіз сміття та інших відходів жителями міста на дану земельну ділянку суворо заборонено,” — зазначили у екоінспекції.

Як додають у екоінспекції, сміття у невстановлених місцях негативно впливає на довкілля, забруднюючи ґрунт, воду та повітря, а також шкодить здоров'ю людей та псує естетичний вигляд міста. Тому екоінспектори звернулися до Городоцької міської ради з листом, у якому зобов’язали ліквідувати звалище.

Нагадаємо, нещодавно на Львівщині екоінспектори виявили два незаконні сміттєзвалища. Крім того, раніше на території області виявили витік нафти поблизу річки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності