Біля “Арени Львів” виявили стихійне сміттєзвалище площею 400 кв.м

Біля “Арени Львів” виявили стихійне сміттєзвалище площею 400 кв.м

Власника відходів поки що не встановили

Державна екологічна інспекція Львівщини зафіксувала у Львові хаотичне несанкціоноване сміттєзвалище. Про це в інспекції повідомили 26 березня.

Сміттєзвалище помітили у вівторок, 26 березня, на території Сихівської районної адміністрації Львова. Там, на площі 400 кв.м, виявили скло, бій цегли, будівельне сміття, шини та тверді побутові відходи. Власника сміття поки що не встановили, повідомляють у Державній екологічній інспекції Львівщини.

На фото, опублікованих Державною екологічною інспекцією Львівщини, видно, що стихійне сміттєзвалище межує з “Ареною Львів”.

До Сихівської РА скерували лист з вимогою прибрати сміття

Інспекція скерувала лист до Сихівської районної адміністрації Львівської міської ради з вимогою привести територію у належний санітарно-епідеміологічний стан та ліквідувати виявлені відходи.

Нагадаємо, львів’янина оштрафували за забруднення ґрунту домішками цегли у парку Знесіння. На нього склали три протоколи за порушення вимог природоохоронного законодавства, а саме за забруднення земель ґрунтовими насипами з домішками бою цегли, вивантаження та самовільне зайняття земельної ділянки цими насипами.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності