На Львівщині жінка зарізала співмешканця і намагалась інсценувати самогубство

35-річна жінка зарізала свого співмешканця у Трускавці: подробиці злочину

35-річна мешканка Трускавця посварилась зі своїм 62-річним співмешканцем і в ході конфлікту вбила його ножем. Після скоєного жінка зателефонувала в швидку і повідомила про самогубство співмешканця

На Львівщині 35-річна жінка зарізала свого 62-річного співмешканця під час побутового конфлікту. Після цього вона намагалась інсценувати самогубство, повідомивши медиків. Про це повідомили у середу, 15 травня, у поліції Львівської області.

Зловмисниця розповіла медикам про самогубство співмешканця

Як зазначили правоохоронці, злочин трапився у будинку в Трускавці. Про загиблого з ознаками насильницької смерті у поліцію повідомили лікарі швидкої допомоги. Під час розслідування стало відомо, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої 35-річна жінка схопила ніж і завдала чоловіку кілька ударів. Від отриманих травм потерпілий помер. Після цього зловмисниця зателефонувала медикам та повідомила про самогубство своєї жертви.

“Проведеними заходами було встановлено, що тієї ночі між загиблим та його 35-річною співмешканкою виник конфлікт, під час якого жінка завдала чоловіку кількох ударів ножем, спричинивши смертельні травми. Після цього зловмисниця зателефонувала медикам та намагалась інсценувати вбивство як самогубство”, зазначили у поліції.

Зловмисницю підозрюють в умисному вбивстві

Правоохоронці затримали 35-річну мешканку Трускавця і оголосили про підозру у вчиненні умисного вбивства. За скоєне їй загрожує позбавлення волі терміном до п'ятнадцяти років.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності