Львів’янин намагався зарізати двох людей на Приміському вокзалі

Біля Приміського вокзалу чоловік намагався зарізати двох чоловікв

Суд визнав злочинця винним у завданні важких тілесних ушкоджень та призначив йому 5 років та 2 місяці ув’язнення

Залізничний районний суд Львова 5 березня виніс вирок львів’янину, який намагався зарізати двох чоловіків поблизу перонів Приміського вокзалу Львова.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із тексту вироку, оприлюдненого у Єдиному реєстрі судових рішень.

Напад стався на Приміському вокзалі Львова

Наприкінці серпня 2023 року між обвинуваченим, 46-річним мешканцем Рудного Миколою Б. та одним із потерпілих, 37-річним жителем одного з сіл Самбірського району, виник конфлікт поблизу перонів приміського вокзалу Львова. Під час шарпанини зловмисник витягнув розкладний ніж та вдарив ним чоловіка у ліву частину грудей. Після цього Микола Б. почав тікати від пораненого. По дорозі його спробував затримати випадковий перехожий, проте засуджений теж завдав йому два удари ножем в груди, після чого втік.

Поранений перехожий повідомив про напад у поліцію. Правоохоронці вивчили записи камер спостереження та оперативно затримали зловмисника.

Внаслідок нападу у першого потерпілого виявили відкриту рану грудної клітки та потрапляння повітря у легені. Слідство кваліфікувало це як важке тілесне ушкодження. У другого — множинні відкриті рани грудей, які віднесли до легкого тілесного ушкодження.

Вирок нападнику: понад 5 років у тюрмі

Залізничний районний суд м. Львова визнав злочинця винним у завданні тяжких та легких тілесних ушкоджень. Миколі Б. присудили 5 років та 2 місяці позбавлення волі. Строк відбуття покарання йому зарахують із дня затримання — 29 серпня 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності