• Головна
  • Новини Львівщини
  • Працівницю горілчаного заводу на Львівщині оштрафували за спробу збути незаконно виготовлений алкоголь

Працівницю горілчаного заводу на Львівщині оштрафували за спробу збути незаконно виготовлений алкоголь

Працівницю горілчаного заводу на Львівщині оштрафували за спробу збути незаконно виготовлений алкоголь
Фото: Freepik

Начальниця цеху сплатить понад 100 тис. грн штрафу

Городоцький районний суд Львівської області оштрафував начальницю цеху заводу ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт” на понад 100 тис. грн. Жінка придбала незаконно виготовлений алкоголь та збиралася його продати. Про це йдеться у вироку суду, оприлюдненому у Єдиному державному реєстрі судових рішень у понеділок, 6 травня.

Збиралась видати алкоголь за продукцію “Абсолютного стандарту”

За матеріалами справи, у 2022 році начальниця цеху на заводі ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт” Марія П. придбала незаконно виготовлені алкогольні напої — горілку “Абсолютний стандарт”, настоянки “Абсолютний стандарт”, “Наливки зі Львова” різних видів, лікер “Старий Львів”, “Малиновий”. Жінка не мала жодних документів про виготовлення напоїв та про їх відповідність державним стандартам України. Алкоголь Марія П. зберігала на території заводу без відома керівництва разом з близько 5 тис. порожніх пляшок різного об’єму, на яких вже були наклеєні етикетки продукції ТОВ “НВП “Абсолютний стандарт”. Зловмисниця збиралася таємно вивезти напої та продати їх під виглядом продукції заводу.

На судовому засіданні Марія П. повністю визнала свою провину та не стала заперечувати обставин, встановлених під час досудового розслідування. Жінка також зазначила, що погоджується з покаранням. Відтак, Городоцький районний суд Львівської області визнав Марію П. винною в придбанні та зберіганні з метою продажу незаконно виготовлених алкогольних напоїв. Жінку оштрафували на 102 тис. грн, а також зобов’язали сплатити 96 тис. грн витрат на судових експертів. Весь незаконно виготовлений алкоголь вилучать та знищать.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності