“Укрнафта” хоче пробурити дві нафтові свердловини на родовищі у Львівській області

Укрнафта планує пробурити дві нафтові свердловини на Львівщині.

У компанії сподіваються, що це призведе до значного збільшення видобутку нафти

ПАТ "Укрнафта" оголосила тендер на спорудження двох нових свердловин на Верхньомасловецькому родовищі у Львівській області. Інформація про це з’явилася на порталі Prozorro.

Щодня видобуватимуть 35-46 тонн нафти

Загальна вартість проєкту оцінюється в 190 млн грн. Тендерні пропозиції приймаються ще дев’ять днів — до 16 травня 2024 року, а роботи з буріння свердловин повинні бути завершені до кінця наступного, 2025 року.

Нові свердловини “Укрнафти”, №3 та №23, будуть розвідувальними. Їх проєктна глибина становить 1405 м та 1415 м відповідно. “Укрнафта” очікує, що щодня з них видобуватимуть від 35 до 46 тонн нафти. Згідно з умовами тендеру, підрядник повинен підготувати майданчики для буріння свердловин, обладнати шахти для розміщення колонних головок, здійснити монтаж бурового верстата та пробурити свердловини під ключ. Після завершення запланованих робіт переможець тендеру повинен провести експлуатаційні випробування обладнання.

Нагадаємо, у лютому 2024 року з’явилася інформація, що “Укрнафта” розпочала будівництво трьох розвідувальних свердловини на Львівщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності