У Львові та області поліція чергуватиме біля храмів на час Великодніх богослужінь

У Львові та області поліція чергуватиме біля храмів на час Великодніх богослужінь

До патрулювань залучать кінологів зі службовими собаками

Під час Великодніх вихідних, 4 та 5 травня, працівники поліції патрулюватимуть поблизу храмів, де проводитимуть богослужіння та освячення кошиків. Правоохоронці слідкуватимуть за порядком біля церков не лише у Львові, а й в області, повідомила пресслужба поліції Львівської області у четвер, 2 травня.

В суботу та неділю, 4 та 5 травня, працівники поліції Львова та області слідкуватимуть за порядком біля храмів, де проходитимуть Великодні богослужіння. “Буде збільшено кількість нарядів для попередження та оперативного реагування на правопорушення, створені додаткові слідчо-оперативні групи, а також мобільні вибухотехнічні групи, до патрулювань залучатимуться кінологи зі службовими собаками“, — розповіли у поліції Львівської області.

До слова, на Львівщині комендантська година діє з 00:00 до 05:00. У цей проміжок часу людям не можна перебувати на вулиці та у громадських місцях без спеціальних перепусток, а також документів, які посвідчують особу.

“Ворог не робить поправок на великі християнські свята. Усіх, хто живе чи гостює на Львівщині, прошу бути дуже уважними – як упродовж святкових днів, так і щодня. Якщо ви маєте інформацію про підозрілих осіб, транспорт, предмети чи про те, що хтось хоче вчинити диверсію або терористичний акт на території Львівської області, одразу телефонуйте на гарячу лінію СБУ: 032 261 61 43. Також про підозрілі об'єкти та людей повідомляйте у Поліцію: 102, — попередив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, журналісти LVIV.MEDIA підготували актуальний розклад Великодніх богослужінь у храмах Львова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності