Молода поліцейська померла на Львівщині: сиротою залишився її 6-річний син

Фото з соцмереж Ірини Бараняк

26-річна Ірина Бараняк померла внаслідок хвороби, а її чоловік також помер від важкої хвороби у березні

На Львівщині померла 26-річна поліцейська Ірина Бараняк. Це сталося в неділю, 28 квітня, повідомила пресслужба поліції Львівщини.

Як йдеться в повідомленні, жінка померла унаслідок хвороби, однак подробиці про хворобу поліцейської відсутні. Вона працювала слідчою відділу поліції номер 2 у Львівському районному відділенні поліції №2.

«Висловлюємо глибокий сум з приводу важкої втрати — передчасної смерті нашої колеги по службі. Вона гідно та професійно виконувала свій обов’язок — служила людям, захищала закон і залишила по собі добру пам'ять — як офіцер поліції, завжди готовий прийти на допомогу. Ірині було 26 років, сиротою залишився 6-річний син», — сказано у некролозі, який опублікувала пресслужба поліції Львівщини.

Зі сторінки Ірини Бараняк можна дізнатися, що вона проживала у Львові. 8 березня вона повідомила, що від важкої хвороби помер її чоловік, про що вона також писала на своїй сторінці в Facebook. Це сталося за тиждень після дня народження їхнього сина, якому 1 березня виповнилося шість років.

Нагадаємо, 19 квітня померла голова Франківської райадміністрації Львова Надія Банах. Жінка померла після важкої хвороби на 56-му році життя.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності