Львівський ТЦК відреагував на відео з шарпаниною військовослужбовців та жінок

Шарпанина між працівниками ТЦК та жінками

Відео суперечки між працівниками ТЦК та двома жінками поширилось в соцмережах. На ньому жінки звинуватили військових у незаконних діях щодо військовозобов’язаного

У п’ятницю, 26 квітня, Львівський ТЦК та СП опублікував реакцію на відео, де працівники центру комплектування на Яворівщині, ймовірно напідпитку, вступили в суперечку з двома жінками. Як зазначили в ТЦК, шарпанина виникла через військовозобов’язаного, якого доставили до військкомату.

Жінки звинуватили військовослужбовців у порушенні прав людини

Судячи з відео, яке поширили в соцмережах, суперечка виникла між працівниками ТЦК, які за словами авторок відео були в стані сп’яніння, та двома жінками. Жінки стверджують, що військовослужбовці забрали “їхню людину”, чим “порушили права людини”. У Львівському ТЦК та СП підтвердили, що такий інцидент справді трапився уночі 26 квітня, проте затриманий — це військовозобов’язаний громадянин, який пройшов медогляд і був визнаний придатним до служби:

Представники першого відділу Яворівського РТЦК та СП у рамках взаємодії з ДСПУ КПП “ШЕГИНІ” доставили у вищезгаданий ТЦК військовозобов’язаного громадянина. Даний громадянин пройшов медичне обстеження Мостиською територіальною позаштатною військово-лікарською комісією при Яворівському РТЦК та СП, за результатами якої був визнаний придатним до військової служби,” — заявили в ТЦК.

Як йдеться в повідомленні, дві жінки “систематично вступали в суперечку й провокували військовослужбовців на конфлікт” і таким чином перешкоджали військовослужбовцям у роботі. Також Львівський обласний ТЦК засудив поведінку своїх працівників. Наразі щодо них проводять службову перевірку.

Нагадаємо, нещодавно працівників ТЦК на Львівщині звинуватили у побитті місцевого мешканця. Відео інциденту поширилось у соцмережах, після чого Львівський ТЦК та СП відреагував на звинувачення.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності