Група дітей з Львівщини вирушили у закарпатський табір “Артек”

Група дітей зі Львівщини вирушила на оздоровлення в дитячий табір “Артек”

Це – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих захисників

Група дітей зі Львівщини вирушила на оздоровлення в дитячий табір “Артек”. Про це 23 квітня повідомила Львівська обласна військова адміністрація.

Загалом у цей Міжнародний дитячий центр, що у селі Березники Свалявського району Закарпатської області, поїхало 16 дітей. Це – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти загиблих захисників.

Це лише перша зміна. Проходить вона під гаслом “Збір юних патріотів “Ми – незламні Українці!”. Загалом таких змін буде 11. Заїзди відбуватимуться фактично до кінця цього року. Кожна зміна, до слова, триватиме 21 день”, – зазначив керівник департаменту соціального захисту населення ЛОВА Роман Андрес.

Додаткову інформацію про оздоровлення в Міжнародному дитячому центрі “Артек” можна отримати у відділі соціальних послуг, організації оздоровлення та співпраці з громадськими середовищами департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА за телефоном: +38 (032) 255 41 68 або на сайті Львівської ОВА в розділі Оздоровлення та відпочинок дітей.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності