Львівська ОВА запускає програму стажування для молодих людей "Академія перших можливостей"

Львівська обласна військова адміністрація набирає стажистів

У лютому програму успішно завершили рекордно багато людей – понад 90 осіб

Львівська обласна військова адміністрація проводить набір на проєкт стажування молоді "Академія перших можливостей". Реєстрація та відбір учасників Програми триватимуть до 3 травня, поінформували в ЛОВА у вівторок 23 квітня.

Академія перших можливостей

Це проєкт для молодих людей, які хочуть спробувати реалізувати себе в органах державної влади та на державній службі. "Ми раді бачити вмотивовану молодь у стінах адміністрації. Це можливість для них побачити державну службу зсередини. Кожен відібраний учасник може спробувати себе в тій сфері, яка йому подобається. Завжди ставимо на перше місце розвиток наших стажистів, тому вони отримують індивідуальний підхід та підтримку під час стажування", — зазначив керівник апарату ЛОВА Тарас Грень. 

Стажування можливе у всіх структурних підрозділах адміністрації. Стажисти матимуть можливість долучитися до роботи в галузі державного управління та здобути практичний досвід у цьому напрямі. У разі успішного стажування учасники будуть внесені до бази даних кадрового потенціалу ОВА та отримають сертифікати про проходження стажування. У п’ятому наборі можна пройти стажування також у Дрогобицькій та Самбірській РВА.

У лютому програму успішно завершили понад 90 осіб. Шестеро з них стали співробітниками адміністрації.  Проєкт “Академія перших можливостей” реалізується за ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького.

За детальною інформацією потрібно звертатись відділ розвитку та промоцій апарату Львівської ОДА за телефоном (032) 2-999-224.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності