На Львівщині 78-річний чоловік загинув у пожежі

Будинок в селі Лагодів, в якому сталася пожежа

В пожежі постраждала 65-річна жінка, її госпіталізували

У понеділок, 22 квітня, в селі на Львівщині сталася пожежа. Загоряння відбулося у приватному будинку. Внаслідок пожежі загинула одна людина — 78-річний власник дому, — та ще одна людина постраждала. Цю інформацію підтвердила пресслужба Головного управління ДСНС у Львівській області.

Мешканців з будинку винесли очевидці

Пожежа виникла у приватному будинку в селі Лагодів, Львівського району, близько 17:00. Рятувальників викликали очевидці. Вони також винесли з будинку його мешканців — 78-річного власника будинку та 65-річну жінку. Власник дому загинув на місці пожежі, а у жінки виявили симптоми отруєння продуктами горіння. Її госпіталізували до лікарні Святого Пантелеймона у Львові.

На момент прибуття рятувальників, будівля була повністю охоплена вогнем. Близько 18:30 пожежникам вдалося повністю загасити полум’я. Вогонь пошкодив дах та стіни будинку, а також знищив побутові речі. Причина займання наразі невідома, але її встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, 20 квітня у Львові сталася пожежа в багатоповерховому будинку на вулиці Замарстинівській. Постраждав чоловік, який намагався загасити полум’я. Також у Львові загорілися двері до квартири, де проживає літнє подружжя. Згодом правоохоронці розшукали чоловіка, який підпалив вхідні двері літньої пари.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності