Поляки планують на два дні заблокувати рух вантажівок у пункті пропуску Корчова - Краківець

пункт пропуску  Корчова - Краківець

Польські прикордонники пропускатимуть не більше однієї вантажівки на годину

У четвер, 18 квітня, польські протестувальники планують заблокувати рух вантажівок у пункті пропуску Корчова - Краківець. Про це повідомила Львівська митниця.

За інформацією, яку українським прикордонникам надали польські колеги, з 9:00 години ранку 18 квітня і до цього ж часу 20 квітня на пункті пропуску Корчова - Краківець можливе блокування вантажного руху в Україну. Польські прикордонники пропускатимуть не більше однієї вантажівки на годину. При цьому автомобілі з гуманітарними та військовими вантажами зможуть перетинати кордон безперешкодно.

Представники українських прикордонних служб вже поінформовані про можливі ускладнення на кордоні протягом визначеного періоду. Рекомендуємо українським водіям вантажівок враховувати цю інформацію при плануванні поїздок.

Нагадаємо, вчора польські фермери припинили блокувати пункт пропуску “Угринів”. Наразі триває блокада руху вантажівок на двох із шести пунктах пропуску: “Ягодин — Дорогуськ” і “Рава-Руська — Гребенне”. Блокада не стосується руху легкових автомобілів та автобусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності