На Львівщині у зіткненні BMW та Honda загинули обидва водії

На Львівщині у зіткненні BMW та Honda загинули обидва водії

Один з автомобілів повністю згорів внаслідок аварії

Ввечері у середу, 3 квітня, у Львівському районі зіткнулися два автомобілі — Honda CR-V та BMW 740. Внаслідок ДТП обоє водіїв загинули на місці, а одна з машин зайнялася та згоріла дощенту. Правоохоронці на кілька годин організували реверсний рух на ділянці траси, де трапилася аварія.

Аварія ускладнила рух на трасі

ДТП сталася на трасі М-09 Тернопіль — Львів — Рава-Руська у селищі Мощана Львівського району. За кермом Honda CR-V був 63-річний житель Рава-Руської, а BMW 740 керував 41-річний мешканець села Лаврики. Водії їхали на зустріч одне одному та зіткнулися. Від удару конструкції обох автомобілів понівечилися, а водії отримали тяжкі травми. Обоє чоловіків загинули на місці аварії ще до прибуття правоохоронців та медиків. Також внаслідок ДТП загорілось та вщент згоріло BMW 740.

Аварія ускладнила рух транспорту на дорозі, тож патрульні організували там реверсний рух. Близько 01:18 правоохоронці повідомили, що рух трасою повністю відновили.

Нагадаємо, 3 квітня у Львові автомобіль Volkswagen Jetta збив 13-річного підлітка, коли той катався на самокаті. В той же день на залізничному мосту, що поблизу села Давидів, зіштовхнулися мікроавтобус і легковий автомобіль.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності