У Львові відбудеться вечір пам’яті В’ячеслава Чорновола

В'ячеслав Чорновіл

На зібранні продемонструють унікальну кінохроніку з життя відомого політика

25 березня у Львові відбудеться вечір пам’яті В’ячеслава Чорновола. Його організовують друзі відомого українського політика, повідомив колишній народний депутат України Ярослав Кендзьор.

Саме цього дня відзначатиметься 25 років з дня трагічної загибелі В’ячеслава Чорновола у ДТП біля Борисполя. Зустріч відбудеться о 18:00 у Львівському палаці мистецтв (вулиця Коперника, 17). Ініціаторами проведення вечора пам’яті стали Ігор Калинець, Михайло Косів, Ореслава Хомик, Микола Горинь та інші колишні соратники лідера Народного Руху. На зустрічі продемонструють кадри унікальної кінохроніки з особистого архіву Ярослава Кендзьора.

Близькі друзі і соратники, світлої пам'яті Вячеслава Чорновола, запрошують на щирий спомин про людину, яка понад усе любила Україну і для її відродження віддала усього себе. Хочемо бачити тих, хто за життя Вячеслава розумів його, підтримував і жив його ідеями. Будемо щасливими бачити молодих людей, які народилися після загибелі Чорновола”, — написав у соцмережі Ярослав Кендзьор.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності