На Львівщині чоловіка засудили за проникнення в будинок і випиту там горілку

Заліз в чужий будинок і напився горілки

Один рік арешту суддя замінила на умовний термін

Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області призначив один рік умовного терміну чоловікові, який незаконно проник у чуже житло, там випив знайдену на кухні горілку і після цього пішов геть. В оприлюдненому за 14 березня Єдиному державному реєстрі судових рішень вироку, вказано, що чоловік вчинив кримінальний проступок.

Порушив право на недоторканість житла

Йдеться про мешканця села Товмач, Кам`янка - Бузького району безробітного Андрія С. Вночі 12 лютого він переліз через паркан і розбив каменем вікно чужого будинку.

“Тоді зайшовши у приміщення кухні пластикову пляшку місткістю 6 л, в якій була горілка, та випив з неї приблизно 300 мл, за що відповідальність з огляду на її вартість, не передбачена кримінальним законодавством та надалі покинув даний житловий будинок”, — йдеться у вироку.

Таким чином чоловік порушив право на доторканність власності житла власника будинку. Обвинувачений Андрій С. у письмовій заяві повністю визнав свою провину, однак на засідання не з’явився.

Арешт замінили на умовний термін

Тож за вчинений кримінальний проступок суддя Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області Уляна Костюк визнала Андрія С. винним і призначила йому один рік обмеження волі, водночас звільнила від відбування призначеного покарання з випробуванням з іспитовим строком один рік.

До слова, вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності